Friday, September 24, 2010

Sunday, September 12, 2010

Memory of Raya Aidilfitri 2010. Part 1

Selamat menyambut hari Raya Aidilfitri sume! Alhamdulilah cukup aq puase 30 hari korang sume cukup x? Nevermind, skunk nie kite citer tentang raye! Korang sume baju melayu warne pe? Aq sekeluarge warne merah taun nie  Tanpa diduga, cousin ku dan family dier memakai baju melayu warne merah gak. Nasib bek merah jambu. Tp xper ah lupekan jer lah, skunk nie meh tgk gelagat ku dan family2 ku di hari raye....zass!!

Sebenarnyer nie malam raye, hari terakhir kite puase. Nie bru lps berbuke puase, tgk sume org dh kenyang nmpknyer tgk pinggan pinggan diorang sume licin. Tp aq sorang jer yg tgh lahap lg ish3....(aq berbaju biru belang tu)  

Yeahh!! Malam raye! Sume kluar rumah! Men bunga api for the underage! I'm playing aper plak binatang tu, ah the "Amazing Helicopter" tu. Aq tgh belajar camne nk men binatang tu, tgk tu tertenggek2 aq belajar nk men helicopter tu.

Nie abg aq yg belajar kat Mesir tu. Sebuk gak dier nk men helicopter nie. Ish cara2 nk men nie senang jer as easy as a nut. Bende dh ader cam penarik dier tau, dh diletak dgn getah. Mule2 korang tarik helicopter tu dgn getah. Tarik sekuat hati dan......



LEPAS!!!!! Dan korang bleh tgk  setinggi mne bende tu terbang dan turun (landing)

Bende macam2 gaye leh wat. Gaye lari2 lompat lepas, gaye kung fu , gaye pangkah helicopter org pon ader.   






Ahh... yg nie gaye kung fu! Wacchaa! 
The basic style! 
Tgk la gelagat diorang ish3
For the under ages sorry! Just play bunga api sudah
                        Continue in Memory of Raya Aidilfitri Part 2